Telefón

  Tel.: +421 918 404 251  Email:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Vyhľadávanie





V ponuke je 16 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Veľký obrat na realitnom trhu? Ceny nových nehnuteľností začali opäť rásť! Veľký obrat na realitnom trhu? Ceny nových nehnuteľností začali opäť rásť!...
Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Úvaha na ceste k úspešnému predaju...
Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daňová povinnosť. Čo by ste o...
Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Je vaším najväčším snom zaobstarať si krásny...

Máte otázky? Pre ďalšie informácie nás kontaktujte.

Kontaktujte nás!

Predaj staršieho 3 iz. rodinného domu Šamorín

Cena:
139 900,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Hrušovská
Kategória: Domy a vily
Vlastníctvo: osobné
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Druh: Rodinný dom
Druh domu: klasický dom
Garáž: áno
Energetická náročnosť: z klasickych materialov
Konštrukcia: kvádrová
 
Rok výstavby: 1975
Rok kolaudácie: 1975
Energ. certifikát: Nemá
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 75 m2
Plocha pozemku: 289 m2
Zastavaná plocha: 116 m2
Vybavenie: nezariadený
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
Podlahy: dlažba
Krytina: škridla
Pivnica: áno
Kúrenie: centrálne
Plyn: áno
Umiestnenie Plynu: na pozemku
Elektrina: áno
Umiestnenie Elektriny: na pozemku
Kanalizácia: áno
Umiestnenie kanalizácie: na pozemku
Žumpa: neuvedené
Zdroj Vody: áno
Vodovod: na pozemku
Studňa: neuvedené
ID inzerátu: VS405
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj domy a vily. Plocha: úžitková 116m2, zastavaná 116m2, pozemku 289m2. Podlaha: dlažba, pvc. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: kvádrová. Kúrenie: centrálne. Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica. Cena 139 900 €

Predaj útulného 3 izbového rodinného domu v pokojnej a slnečnej lokalite Šamorína. Ponúkaný dom je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú pokojné rodinné bývanie s výhodami mestskej infraštruktúry v dosahu.

Starší, avšak s čiastočne zrekonštruovaný dom, poskytuje dostatok priestoru s úžitkovou plochou 116 m2. Dom stojí na pozemku o veľkosti 289 m2, ktorý je rovinatý a poskytuje dostatok miesta pre vaše rodinné aktivity a relax.

Právny stav - Rodinný dom, je skolaudovaný, má pridelené súpisné číslo, zapísaný na liste vlastníctva ako rodinný dom a bol realizovaný v súlade s projektovou dokumentáciou.

Interiér domu je prakticky riešený s dôrazom na funkčnosť. Podlahy sú pokryté odolnou dlažbou a PVC, ktoré sú jednoduché na údržbu a zachovávajú si estetický vzhľad. Steny sú ošetrené kvalitnými omietkami, ktoré dotvárajú príjemný pocit z bývania. Plastové okná zabezpečujú dobrú izoláciu a sú zároveň ekonomické a úsporné.

Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre prípravu pokrmov a uskladnenie kuchynských potrieb. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, ktorý je ideálny pre rýchle a osviežujúce sprchovanie.

Dom je postavený z kvalitných kvádrov a vyznačuje sa ústredným kúrením, ktoré v zimných mesiacoch vytvára teplo a pohodu. Sedlová strecha s krytinou z kvalitnej škridle. Na pozemku je umiestnená aj garáž.

Exteriér domu je ľahko prístupný vďaka asfaltovej prístupovej ceste a ponúka aj čiastočné podpivničenie, ktoré môže slúžiť ako úložný priestor alebo dielňa. Na pozemku sa nachádza kompletné inžinierske vybavenie vrátane vodovodu, elektrickej prípojky (230/400V), plynovej prípojky a kanalizácie.

Jednou z hlavných výhod tohto domu je jeho slnečná poloha a tiché prostredie, ktoré je ideálne pre rodiny s deťmi alebo pre tých, ktorí hľadajú únik z rušného mestského života. V blízkosti nájdete školu, škôlku a nemocnicu, čo zaisťuje všetky potrebné služby na dosah.

Aktuálne túto ponuku nenájdete v žiadnej inej realitnej kancelárieV prípade záujmu máme pre Vás pripravené všetky potrebné realitné služby vrátane klientskeho servisu spojené s pohodlným a bezproblémovým predajom/prenájmom.

Prajem príjemný deň.

Viktor Strelec: Pozri moju ponuku  Požiadajte o o virtuálnu prehliadku

Pozri Street View

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.
Mobil: 0918 404 251
Email: v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

3D obhliadka:



Maklér:

makler
Maklér:Viktor Strelec st.
Telefón:0918404251
E-mail:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.