Telefón

  Tel.: +421 918 404 251  Email:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Vyhľadávanie





V ponuke je 16 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Úvaha na ceste k úspešnému predaju...
Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daňová povinnosť. Čo by ste o...
Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Je vaším najväčším snom zaobstarať si krásny...

Máte otázky? Pre ďalšie informácie nás kontaktujte.

Kontaktujte nás!

Predaj exkluzívny 4 iz. rodinný dom Hviezdoslavov

Cena:
499 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Hviezdoslavov
Ulica: Kláry Jarunkovej
Kategória: Domy a vily
Vlastníctvo: osobné
Stav objektu: novostavba
Druh: Rodinný dom
Druh domu: klasický dom
Garáž: neuvedené
Energetická náročnosť: z klasickych materialov
Konštrukcia: tehlová
 
Rok výstavby: 2018
Rok kolaudácie: 2019
Energ. certifikát: A
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 122 m2
Plocha pozemku: 380 m2
Zastavaná plocha: 135 m2
Vybavenie: nezariadený
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
Podlahy: plávajúca, dlažba
Krytina: škridla
Pivnica: neuvedené
Kúrenie: podlahové
Plyn: áno
Umiestnenie Plynu: nie je
Elektrina: áno
Umiestnenie Elektriny: na pozemku
Kanalizácia: áno
Umiestnenie kanalizácie: na pozemku
Žumpa: nie je
Zdroj Vody: áno
Vodovod: na pozemku
Studňa: na pozemku
ID inzerátu: VS423
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj domy a vily Hviezdoslavov, Kláry Jarunkovej. Stav objektu: novostavba. Plocha: úžitková 122m2, zastavaná 135m2, pozemku 380m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne, podlahové. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, klimatizácia. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Betónová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Výhody: slnečný, pekný výhľad, škola, škôlka, bazén. Cena 499 000 €

Ponúkame samostatne stojaci priestranný 4 izbový rodinný dom pripojený k inžinierskym sieťam, kanalizácia, mestská voda, vŕtaná vlastná studňa, elektrina. Závlahový systém záhrady, trávnika.

Praktické oddelenie dennej a nočnej zóny. Denná zóna: otvorená obývacia miestnosť prepojená s kuchynskou i jedálenskou časťou a východom na terasy. Obývacia miestnosť s predprípravou na krb. Pochôdzna podlaha podkrovia, príprava na zobytnenie podkrovia, príprava na zavedenie fotovoltiky.

Hviezdoslavov je vyhľadávanou lokalitou, ktorej dostupnosť sa zlepšila najmä dobudovaním rýchlostnej cesty R7, po ktorej sa dostaneme do Bratislavy za 15 minút. K dispozícii je aj vlaková doprava.
Obec Hviezdoslavov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchodný reťazec BILLA, COOP Jednota, Lekáreň BENU, TETA drogéria, Pepco, ZOO shop, trafika či hobby obchod. Aktuálne v obci prebieha výstavba zdravotného strediska a ďalšieho supermarketu. Pri obecnom úrade sa nachádza nová pošta Hviezdoslavov.
Širší rozsah služieb poskytne mesto Šamorín, ktoré sa nachádza 5 km od Hviezdoslavova. V Šamoríne sa nachádza unikátny multifunkčný komplex X-bionic sphere s rozlohou 1 000 000 m2. Komplex ponúka zázemie pre rodiny, milovníkov zdravého životného štýlu, wellness, zázemie pre profesionálnych športovcov a športových nadšencov.

Prajem príjemný deň.

V prípade záujmu máme pre Vás pripravené všetky potrebné realitné služby vrátane klientskeho servisu  spojené s pohodlným a bezproblémovým prevodom.

Viktor Strelec: Pozri moju ponuku  Požiadajte o o virtuálnu prehliadku
Pozri Street View

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.
Mobil: 0918 404 251
Email: v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

3D obhliadka:



Maklér:

makler
Maklér:Viktor Strelec st.
Telefón:0918404251
E-mail:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.