Telefón

  Tel.: +421 918 404 251  Email:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Vyhľadávanie





V ponuke je 23 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Úvaha na ceste k úspešnému predaju...
Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daňová povinnosť. Čo by ste o...
Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Je vaším najväčším snom zaobstarať si krásny...

Máte otázky? Pre ďalšie informácie nás kontaktujte.

Kontaktujte nás!

Prenájom 3 iz byt (76 m2), zariadený, Šamorín, Hviezdna ul.

Cena:
750,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Hviezdna
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Vlastníctvo: osobné
 
Podlahová plocha: 76 m2
Rok výstavby: 1985
Rok kolaudácie: 1987
Energ. certifikát: B
Okná: plastové
Vybavenie: zariadený
Konštrukcia: panelová
Na poschodí: 5
Umiestnenie: vyššie podlažie
Podlaží celkom: 8
Výťah: áno
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
Linka: áno
Sporák: áno
Chladnička: áno
Špajza: áno
Oddelené WC: áno
Vaňa klasická: neuvedené
Vaňa rohová: neuvedené
Sprchovací kút: áno
Energetická náročnosť: energeticky úsporný
Pivnica: áno
Kúrenie: centrálne
Garáž: neuvedené
Verejné parkovanie: áno
Garážové státie: neuvedené
Vonk. park. miesto: neuvedené
ID inzerátu: VS429
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt Šamorín, Hlavná. Plocha: úžitková 76m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, kávovar. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zateplený bytový dom. Cena 750 €/mesiac s energiami.

Len dlhodobý prenájom pre rodinu, rodinné bývanie. Nie ubytovanie pre pracovníkov a len pre nájomcov s jasnou históriou. "Vyhradené iba pre nájomcov s kvalitnou bilanciou."
Všetko na jednom mieste. Bývanie v malom meste s dobrou občianskou vybavenosťou a prístupom na rýchlostnú cestu R7.

Byt v osobnom vlastníctve, slušný vchod, výborný susedia. Byt je voľný. Zariadený 3 izbový byt v panelovom BD. Cena 620 €/mesiac + zálohovo 130 €/mesiac za energie. Bytový dom je trojvchodový, osemposchodový, prešiel kompletnou vonkajšou rekonštrukciou (zateplenie, nová strecha, hydroizolácia suterénu) ako aj vnútornou rekonštrukciou, energetická trieda: B. Plocha: úžitková 67 m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 8. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej komory, obývacej izby so výstupom na balkón, kompletne vybavenej kuchyne, spálne, ďalšej izby, samostatného WC a kúpeľne so sprchovým kútom. Podlaha: dlažba, plávajúca podlaha. Steny: stierky. Okná: plastové so sieťkami, žalúzie. V izbách postele a vstavané skrine a v predsieni vstavané skrine, v obývačke sedacia súprava 3+2 so skrinkami. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC s pračkou. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka na mieru, plynový sporák, elektrická rúra na pečenie, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, kávovar. 

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka a, nemocnica, zateplený bytový dom. Domáce zvieratá nie sú povolené. K cene nájmu 620,- € sa pripočítava 130,- €/mesiac za energie,  tu sú zahrnuté režijné poplatky (elektrická energia, kúrenie, vodné, stočné, odvoz smetí). Byt sa prenajíma zariadený ako vidíte na fotkách, Základné zariadenia nábytkom. Bez domácich zvierat, nie sú povolené, nefajčiarsky byt.

Táto lokalita je ideálna pre rodinu, ktorá hľadá dostatok pokoja a súkromia. Jedná sa o jednu z najvyhľadávanejších lokalít Šamorín a z ktorej je centrum mesta vzdialené iba 10 minút chôdze. Okrem toho sa iba 5 minút jazdy autom je napojenie na rýchlostnú cestu R7, vďaka čomu to do Bratislavy je iba skok. Toto miesto si zamiluje každý, kto chce mať k dispozícii moderný, športovo-oddychový rezort X-BIONIC, prípadne obľúbenú hrádzu. Šamorín je príjemné mesto v pravom slova zmysle. Človek tú nájde úplne všetko, čo pre svoj komfortný a plnohodnotný život potrebuje. Všetky potrebné služby, vzdelávacie aj voľnočasové možnosti a taktiež nákupné možnosti.

Byt je voľný. Cena 750 €/mesiac, vtom zálohovo za energie + dvojmesačný depozit a odmena pre RK. Byt sa prenajíma bez zvierat , odporúčame 2 osoby (+1 dieťa). Ak Vás zaujal treba si ponuku prísť pozrieť a všetko podstatné sa dozviete pri obhliadke na ktorú Vás týmto srdečne pozývam. Dodatočné informácie pri obhliadke tohto bytu.

Prajem príjemný deň.

Viktor Strelec: Pozri moju ponuku  Požiadajte o o virtuálnu prehliadku
Pozri Street View

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.
Mobil: 0918 404 251
Email: v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

3D obhliadka:



Maklér:

makler
Maklér:Viktor Strelec st.
Telefón:0918404251
E-mail:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.