Telefón

  Tel.: +421 918 404 251  Email:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Vyhľadávanie





V ponuke je 21 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Úvaha na ceste k úspešnému predaju...
Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daňová povinnosť. Čo by ste o...
Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Je vaším najväčším snom zaobstarať si krásny...

Máte otázky? Pre ďalšie informácie nás kontaktujte.

Kontaktujte nás!

PRIPRAVUJEME Exkluzívny predaj 2-izbového zariadeného bytu s balkónom, Šamorín

Cena:
175 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: sídlisko Platan
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: novostavba
Vlastníctvo: osobné
 
Podlahová plocha: 47 m2
Energetická náročnosť: z klasickych materialov
Konštrukcia: tehlová
Vybavenie: zariadený
Umiestnenie: vyššie podlažie
Na poschodí: 3
Podlaží celkom: 4
Výťah: áno
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
Kúrenie: centrálne
Ústredné kúrenie: áno
Kuchynský kút: neuvedené
Sprchovací kút: áno
Oddelené WC: neuvedené
Rok výstavby: 2022
Vstavané skrine: áno
Verejné parkovanie: áno
ID inzerátu: VS419
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

 Ponúkame Vám na predaj zariadený byt Šamorín, sídlisko Platan. Plocha: úžitková 47 m2. Balkón 6 m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, práčka. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, umývačka riadu, rúra na pečenie, varná doska, chladnička s mrazničkou. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: ústredné, centrálne. Ostatné vybavenie: zariadený, vstavané skrine. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zateplený bytový dom. Cena 175 000 € Vyberte si ---.

K dispozícii Jún 2024. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Úžasný predaj bytu, ktorý je úplne zariadený a pripravený na vaše pohodlie a komfort. Tešíme sa na to, že vám môžeme ponúknuť domov, ktorý sa môže pochváliť všetkým, čo potrebujete pre bezstarostný život. Všetko na jednom mieste. Bývanie v malom meste s dobrou občianskou vybavenosťou a prístupom na rýchlostnú cestu R7.

Ponúkame Vám na predaj útulný zariadený 2-izbový byt (kolaudácia 04/2023), v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Šamorína. Byt sa nachádza v jednovchodovom, trojposchodovom bytovom dome. S rozlohou 47 m2 úžitkovej plochy + balkón 6 m2, je ideálny pre rodinu, ktorá hľadá dostatok pokoja a súkromia.

Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, pračka, WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, stôl so stoličkami chladnička s mrazničkou rúra na pečenie, varná doska, umývačka riadu. Obyvačka: sedacia súprava so stolíkom, obývacia stena a vstavaná skriňa. Spálňa: manželská posteľ, vstavaná skriňa a skrinky. Predsieň: Vstavaná skriňa. Balkón. Byt je zariadený, maľba s bielou farbou, laminátové podlahy v obytných miestnostiach, dlažba na chodbe, dlažba a obklad v sociálnom zariadení so zariaďovacími predmetmi, dvere so zárubňami, biele plastové okná REHAU GENEO – šesťkomorový systém, bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere, príprava pre klímu. Dispozičné riešenie bytu: chodba, kúpeľňa so sprchou a WC, obývačka s kuchyňou, spálňa, balkón. 
Vybavenie bytového domu: výťah, spoločná kotolňa s tepelným čerpadlom pre celý dom, merače tepla, studenej a teplej vody pre každý byt samostatne. 

Tento byt na druhom poschodí s výťahom novostavby ponúka všetko, čo potrebujete pre komfortný život. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a štýl. Je úplne zariadený s prípravou na osadenie klimatizácie a vybavený moderným nábytkom, ktorý je nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý. Byt je pripravený pre okamžité nasťahovanie, takže nemusíte sa zaoberať stresom z hľadania nábytku alebo spotrebičov. 

Lokalita bytu je jednoducho ideálna. Len 5 minút chôdze od centra mesta, 5 minút jazdy autom od napojenia na rýchlostnú cestu R7 a v blízkosti Čilistovského ostrova, parkového areálu hotela Kormorán a športovo-relaxačného areálu X-Bionic Sphere, ktorý ponúka zázemie pre viacero olympijských športov, jazdectvo, fitness, wellness či kultúru.

Parkovanie je možné pri bytovom dome na verejnom parkovisku.

V blízkosti sa nachádza tiež Dunaj, Čilistovský kanál, cyklistický chodník a Aquapark, čo zaručuje množstvo voľnočasových aktivít pre celú rodinu. Parkovanie je možné pri bytovom dome.

Šamorín ponúka všetko, čo potrebujete pre plnohodnotný život. Všetky potrebné služby, vzdelávacie a voľnočasové možnosti a nákupné príležitosti sú v blízkosti. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zažite príjemný život v tomto krásnom meste!

Prajem príjemný deň.

Aktuálne túto ponuku nenájdete v žiadnej inej realitnej kancelárie. V prípade záujmu máme pre Vás pripravené všetky potrebné realitné služby vrátane klientskeho servisu spojené s pohodlným a bezproblémovým prenájmom.

V prípade záujmu máme pre Vás pripravené všetky potrebné realitné služby vrátane klientskeho servisu  spojené s pohodlným a bezproblémovým prevodom.

Viktor Strelec: Pozri moju ponuku  Požiadajte o o virtuálnu prehliadku
Pozri Street View

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.
Mobil: 0918 404 251
Email: v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

3D obhliadka:



Maklér:

makler
Maklér:Viktor Strelec st.
Telefón:0918404251
E-mail:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.