Telefón

  Tel.: +421 918 404 251  Email:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Vyhľadávanie





V ponuke je 23 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Komu zveriť predaj Vašej nehnuteľnosti? Úvaha na ceste k úspešnému predaju...
Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daň z predaja nehnuteľnosti: Čo by ste o nej mali vedieť? Daňová povinnosť. Čo by ste o...
Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Kupujete nehnuteľnosť? Obráťte sa na nás. Je vaším najväčším snom zaobstarať si krásny...

Máte otázky? Pre ďalšie informácie nás kontaktujte.

Kontaktujte nás!

Prenájom zariadeného 1 iz. bytu. Šamorín, širšie centrum.

Cena:
460,00 €/mesiac
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Ulica: Hviezdna
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Vlastníctvo: osobné
 
Podlahová plocha: 29 m2
Rok výstavby: 1985
Rok kolaudácie: 1987
Energ. certifikát: B
Okná: plastové
Vybavenie: čiastočne zariadený
Konštrukcia: panelová
Na poschodí: 3
Umiestnenie: vyššie podlažie
Podlaží celkom: 8
Výťah: áno
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
Linka: áno
Sporák: áno
Chladnička: áno
Špajza: neuvedené
Oddelené WC: neuvedené
Vaňa klasická: neuvedené
Vaňa rohová: neuvedené
Sprchovací kút: áno
Energetická náročnosť: energeticky úsporný
Pivnica: áno
Kúrenie: centrálne
Garáž: neuvedené
Verejné parkovanie: áno
Garážové státie: neuvedené
Vonk. park. miesto: neuvedené
ID inzerátu: VS433
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 1 izbový byt Šamorín, Hviezdna ul. Plocha: úžitková 29 m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, chladnička. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zateplený bytový dom. Cena 460 €/mesiac s energiami.

K dispozícii September 2024. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Len dlhodobý prenájom, rodinné bývanie. Nie ubytovanie pre pracovníkov a len pre nájomcov s jasnou históriou. "Vyhradené pre nájomcov s kvalitnou bilanciou."

Cena nájmu je 460,- eur/mesiac vrátane režijných nákladov (elektrina, voda, TUV, vykurovanie, internet,TV, komunálny odpad).
Kaucia je vo výške 1.000,- eur.
Odmena RK 400,- eur.
V byte nie je možné chovať zvieratá, ani fajčiť.

Kompletne zrekonštruovaný zariadený 1 izbový byt na treťom poschodí. Rekonštrukciou prešiel aj bytový dom.
Ponuka tejto nehnuteľnosť formou VÝHRADNÉHO ZASTÚPENIA.

Ponúkame Vám tento útulný a prakticky 1 iz. byt s celkovou úžitkovou plochou 29 m2, ktorý sa nachádza v zateplenom bytovom dome na treťom poschodí. Byt je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám moderného jednotlivca, ktorý si váži pohodlie a dostupnosť mestskej infraštruktúry. Všetko na jednom mieste. Bývanie v malom meste s dobrou občianskou vybavenosťou a prístupom na rýchlostnú cestu R7.

Predstavte si príjemné chvíle strávené v izbe s plávajúcou podlahou, ktorá vytvára útulnú atmosféru pre relaxáciu. Kuchyňa je vybavená novou linkou so všetkými potrebnými spotrebičmi (elektrická rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou), stôl, stoličky ktoré zaručujú komfort a pohodlie pri príprave jedál.
V chodbe ( šatníková skriňa) a kúpeľni nájdete kvalitné dlažby, ktoré sú nielen pekné na pohľad, ale aj praktické a ľahko udržiavateľné. Kúpeľňa je zariadená: WC, sprchovacím kútom a umývadlom s toaletnou skrinkou, pračka. Obyvačka s rozťahovacou sedačku, vstavanou skriňou  ktorá ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše potreby.
V celom byte sú inštalované plastové okná pre optimálnu tepelnú a zvukovú izoláciu. Bezpečnostné vstupné dvere Vám zabezpečia pokoj a súkromie vo Vašom novom byte.

Tento byt sa nachádza blízko centra mesta, kde nájdete kompletnú mestskú infraštruktúru na dosah ruky. Bytový dom je tichý, čistý a bývanie v ňom je pokojné. Navyše, k bytu prislúcha aj pivnica, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor.

Jedna z najvyhľadávanejších lokalít Šamorína, odkiaľ sa do centra mesta dostanete pohodlne peši za iba 10 minút. Táto atraktívna poloha ponúka výbornú dostupnosť do Bratislavy vďaka napojeniu na rýchlostnú cestu R7, ktorá je vzdialená len 5 minút jazdy autom.
Miesto je ideálne pre tých, ktorí túžia po aktívnom životnom štýle a zároveň chcú mať k dispozícii moderný športovo-oddychový rezort X-BIONIC a obľúbenú hrádzu pri Dunaji. Šamorín je skutočne príjemné mesto, kde nájdete všetko potrebné pre komfortný a plnohodnotný život. Ponúka široké spektrum služieb, vzdelávacích a voľnočasových možností, ako aj nákupných príležitostí.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zažite komfortné bývanie v centre mesta s týmto úžasným bytom!

Prajem príjemný deň.

Aktuálne túto ponuku nenájdete v žiadnej inej realitnej kancelárieV prípade záujmu máme pre Vás pripravené všetky potrebné realitné služby vrátane klientskeho servisu spojené s pohodlným a bezproblémovým prenájmom.

Viktor Strelec: Pozri moju ponuku  Požiadajte o o virtuálnu prehliadku
Pozri Street View

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.
Mobil: 0918 404 251
Email: v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

3D obhliadka:



Maklér:

makler
Maklér:Viktor Strelec st.
Telefón:0918404251
E-mail:v.strelec-ZVNC-maklerstrelec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.